روانشناسی رابطه
به وجود آمدن یک رابطه ی سالم و دوستانه با فردی که به آن علاقه مند هستیم ، همواره یکی از چالش های مهم زندگی هر فرد به حساب می آید ، به همین دلیل روانشناسی رابطه به شما کمک میکند تا در این راستا به بررسی رفتارها و ویژگیهایی بپردازید که میتوانند به تحکیم روابطتان کمک کنند و یا با بیان دلایلی شما را آگاه کرده که بهتر است از ادامه آن دوری کنید. روانشناسی رابطه یکی از مهم ترین الزاماتی است که افراد باید قبل رفتن در یک رابطه حتمی با آن بپردازند تا بتوانند از آن در زندگی خود بهره ببرند . برای آگاهی بیشتر در رابطه با روانشناسی رابطه به لینک دکتر شیرین ولی زاده مراجعه فرمایید .
نکات لازم ، هنگام شروع یک رابطه
پیدا کردن شریک زندگی همواره یکی از دغدغه های همه افراد میباشد ، اگر چه پیدا کردن یک همراه در زندگی کار بسیار عالی و شایسته ای میباشد اما سختی های خود را نیز دارد که برای پیدا کردن فردی در فضای مجازی یا فضای واقعی ، باید اول به دنبال شناسایی معیار های همسر از دیدگاه خودتان بروید . در میان افراد جامعه ، افراد بسیاری هستند که میتوانند بهصورت بالقوه بتوانند در جایگاه شریک عاطفی شما قرار بگیرند، شما باید در میان آنها با دقت جستجو کرده و یکی از آنها را به عنوان شریک زندگی خود انتخاب نمایید. سوال مهمی در اینجا در رابطه با طرف مقابلمان با آن روبه رو میشویم ، این است که طرف مقابلمان میبایست چه خصوصیاتی را داشته باشد یا چه ویژگیهایی را نداشته باشد؟ در ادامه این مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت یا میتوانید برای اطلاعات بیشتر به لینک روانشناس گیشا مراجعه فرمایید .
سپری کردن زمان با طرف مقابل
همواره نکته ی مهم برای شناخت بیشتر افراد ، سپری کردن زمان بیشتر با آن ها میباشد ، برای شناخت بیشتر طرف مقابلمان باید بیشتر با آن وقت بگذرانید ، از مهم ترین عوامل در ازدواج برای شناخت بیشتر ویژگی ها و شخصیت طرف مقابل ، مدت زمان ازدواج است . به همین دلیل در روزهای اول رابطه ، تلاش کنید قبل از گرفتن هر تصمیمی ، وقت بیشتر گذراندن با طرف مقابلتان را در الویت قرار دهید تا به ویژگی های طرف مقابل بیشتر پی ببرید و به شناخت بهتری نسبت به آن برسید . در مدت زمان سعی کنید که طرف مقابلتان را در موقعیت های مختلف قرار دهید و ری اکشن او نسبت به وقایع را بررسی کنید .
پیشرفت
از مهم ترین ویژگی های هر فرد و یک شریک خوب این است که به دنبال فعالیت مفید بیشتر در راستای توسعه و رشد فردی خود باشد .افرادی به صورت پویا و با انگیزه نسبت به زندگی و اهداف خود می نگرند میتوانند موجب به وجود آمدن باور در خود و طرف مقابلشان شوند و پیشرفتهایی را برای هر دو نفر ایجاد کنند. در مقابل افرادی که بی هدف و منفعل هستند در زندگی خود ، همواره در برابر اتفاقات زندگی ، سرخورده است و نمی توانند در زندگی به رشد طرف مقابل کمکی کنند . افراد این چنینی بعد از مدتی در رابطه شما را ازرده و خسته میکنند . در مقابل رابطه ای پویا و سالم است که در آن هر دو طرف همواره در حال رشد و تعالی باشند .
اعتماد به نفس
یکی از مهم ترین عوامل دیگر در این رابطه اعتماد به نفس میباشد ، ارتباط با افرادی که بیش از اندازه به دیگران اهمیت میدهند و همراه برایشان نظر دیگران مهم است ، بسیار سخت خواهد بود به این دلیل که آنها نیز در شرایطی از شما این توقع را خواهند داشت که در شرایطی از حقوق خود به نفع دیگران بگذرید یا مطابق میل آنها رفتار کنید.
شک کردن در رابطه
یکی از مهم ترین نشانه هایی هستند که در صورت مواجه با آن بهتر است به رابطه خود دیگر ادامه ندهید ، یکی از نشانه های افراد شکاک این است که با سوال پرسیدن مداوم تلاش میکنند که خود را قانع کنند که شما به آنها دروغ نگفته اید و این یک خصوصیت بسیار بد در رابطه است و تلاش کنید از این مدل افراد فاصله بگیرید . در واقع وجود شک و نبودن اعتماد در رابطه شما را به سمت یک رابطه ی بدون سرانجام میبرد و ادامه ندادن به همچین رابطه ای به نفع طرفین است .