کف سابی چیست ؟
حتما تا به امروز کلمه کف سابی به گوش شما رسیده است ، حالا میخواهیم بررسی کنیم که کف سابی برای چه سنگ هایی و در چه زمانی انجام می شود .
در کف سابی با استفاده از دستگاه های مخصوص کفسابی ، لایه بسیار نازکی از سنگ را می سابیم ، این کار باید توسط افراد متخصص انجام شود تا سنگ شما حالت ایینه ای به خودش بگیرد .
نوع دستگاهی که برای کف سابی استفاده می شود و تعداد دفعات ساب از نکته های مهم کف سابی می باشد .
کفسابی معمولا لایه های پستی و بلندی سنگ را حذف میکند و لایه های رویی که معمولا اسیب دیده هستند را از بین می برد و سنگ را نو می کند .
کفسابی چیست ؟
کفسابی یعنی لایه رویی و بالایی سنگ را با استفاده از دستگاه های مخصوص صیقل بدهیم ، این کار کمک میکند که سنگ ها در یک تراز قرار بگیرد .
میتونیم در زمان ترک خوردن و شکستن سنگ این درز ها را با استفاده از رزین پر کنیم . کفسابی برای هر مکانی که کف ان سنگ کاری شده است نیاز است .
متوجه شدیم که با کف سابی مشکلات سنگ از بین می رود و زیبایی به محیط می بخشد و مراحل شست و شو بسیار ساده تر می شود و طول مفید سنگ نیز چند برابر می شود .
امروز با پیشرفت صنعت با دستگاه هایی که وجود دارد میتوانیم تمامی سنگ ها را کفسابی کنیم .
کفساب به چه کسی می گویند ؟
یکی دیگر از دغدغه برای کف سابی و سنگ شابی ، کفساب است . کامل از اسمش معلوم است که کفساب فردی است که با توجه به دانش ، مهارت و تجربه خود و شناخت از دستگاه های کفسابی ، مراحل کفسابی را انجام میدهد .
یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در کفسابی ، وجود یک کفساب خوب و با مهارت است . با توجه به دستگاه های متعددی که در بازار وجود دارد ، این کفساب است که باید تشخیص بدهد چه دستگاهی برای چه سنگی مناسب است . تعداد دفعات ساب نیز میتونه تاثیر مهمی در کف سابی داشته باشد .
کفساب باید مهارت و توانایی لازم را داشته باشد که بداند کفسابی را از کدام قسمت از محیط شروع کند .